Условия за доставка 

Всички продукти от онлайн магазин www.sibellebags.bg се доставят от куриерска фирма ЕКОНТ на адреса, който сте посочили в поръчката си или до офис на куриера. 

Доставки се извършват на територията на страната при поръка до 16 ч. и се доставят в рамките на 1- 2 работни дни. Поръчки след 16 ч. се обработват и изпращат в деня след получаването им освен ако изрично не сте информирани за промяна. При поръчки на стойност над 200 лв., доставката е за сметка на ПРОДАВАЧА. При поръки под посочената стойност, доставката е за сметка на КЛИЕНТА и се изчислява спрямо тарифата на куриерската фирма. 

Доставки извън територията на страната се извършват от Български пощи, като доставката се изчислява спрямо поръчката. Срока и цената на доставката зависят от държавата и града, в които трябва да се достави.

Доставки чрез ЕКОНТ не се извършват в неделя и официални празнични дни. Поръчка направена преди това, но невъзможна за изпълнение поради тази причина, се извършва в рамките на първите работни дни след това. 

Всяка поръка през сайта sibellebags.bg се активира след потвърждение от наша страна чрез емейл или телефонно обаждане. След това се преминава към изпълнение на поръчката.